Bestellen

U kunt uw bestelling betalen met iDeal en een handmatige overschrijving. Let op als u zelf overmaakt: uw bestelling wordt niet verwerkt voor de betaling ontvangen is. Controleer uw bestelling goed voor het afrekenen, of u niet bijvoorbeeld nog een ketting bij uw hanger wilt hebben. Nadat u heeft afgerekend gaan wij met uw bestelling aan de slag en proberen hem zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen.

U kunt ook bij ons thuis of op een markt afhalen. Neem hierover eerst contact op of dit mogelijk is en wanneer. U kunt eventueel ook afrekenen bij ophalen. Dit kan contant of u kunt pinnen.

Verzendkosten

Brievenbuspakket: €4,50

Pakket: €7,50

Alle pakketjes worden via PostNL verzonden met Track&Trace code. Zodra het pakket verzonden is krijgt u hiervan bericht, zodat u uw pakje kunt volgen.

Levertijd

Aangezien wij slechts met zijn tweeën al het werk doen, kan het enkele dagen duren voor uw bestelling verzonden wordt. Gemiddeld verzenden wij binnen 1-3 werkdagen als u iets bestelt uit voorraad. Na verzending wordt uw bestelling binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Meestal zal uw bestelling dus binnen 2-5 werkdagen bezorgd zijn. Als uw bestelling niet uit voorraad is duurt de verzendtijd vanzelfsprekend een stuk langer; alleen al de droog/uithardtijd neemt enkele dagen in beslag. Zit er haast achter? Neemt u dan contact met ons op, wanneer mogelijk zullen wij proberen het pakje sneller te verzenden. Voor commissies geldt meestal een verzendtijd van een week, soms meer afhankelijk van uw wensen en drukte. Penningen duren meestal langer dan een week. Een spoedbestelling is in sommige gevallen mogelijk, maar een toeslag is hierop van toepassing.

Buitenland

Wij verzenden naar het buitenland, maar wegens digitale beperkingen helaas niet via de website. Neem hierover contact op via e-mail. Ook voor zendingen naar het buitenland gaat onze voorkeur uit naar postNL.