Retourneren

Hoewel alle items met veel zorg gemaakt worden en niet worden verkocht voor ik er echt tevreden mee ben, kan het altijd gebeuren dat je een bestelling toch wilt retourneren. Je hebt het recht om het product binnen 14 dagen te retourneren. Ik zou het wel fijn vinden als je aangeeft waarom je het product wilt retourneren, zodat ik dit in de toekomst hopelijk kan voorkomen.

Retourprocedure

Je dient binnen 14 dagen via info@ThePaintingRedhead.nl aan te geven dat je het product wilt retouren. Dit moet in de originele verpakking en op eigen kosten. Tot we jouw bestelling retour hebben ontvangen ben jij hiervoor verantwoordelijk, dus zorg ervoor dat je alles weer goed verpakt. Kosten voor Track&Trace kunnen oplopen tot 6,95. Na ontvangst storten wij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen jouw geld terug.

Gedragen producten

Sieraden die gedragen zijn (dat wil zeggen, meer dan nodig is om te beslissen of je het sieraad wilt houden) kunnen wij niet terugnemen. Als na ontvangst blijkt dat het sieraad wel gedragen is krijg je je geld niet terug en kunnen we het sieraad eventueel op jouw kosten naar je terugsturen. Mocht er na een paar dagen dragen blijken dat er sprake is van een productiefout valt dit natuurlijk gewoon onder de garantie.

Commissies

Producten die speciaal voor jou gemaakt zijn verzenden we pas als zowel jij als wij tevreden zijn over het resultaat. Door de persoonlijke aard kunnen commissies niet retour gestuurd worden. Mocht er sprake zijn van een productiefout, neem dan contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Garantie

Vanaf ontvangst van de orderbevestiging heb je een maand garantie op de geleverde artikelen. Mocht een sieraad kapot gaan dan zullen wij ons best doen om dit te herstellen of vervangen en kan het sieraad ter reparatie teruggestuurd worden.

Let op: de garantie is niet van toepassing op:

- Natuurlijke slijtage.

- Vlekken of doffe plekken veroorzaakt door parfum, cosmetica, de zuurgraad van de huid en/of de zon.

- Het verliezen van kleur bij bloemen die in de zon hebben gelegen.

- Gebroken of beschadigde sieraden doordat het sieraad gevallen is.

- Sieraden die afgeven nadat zij in contact komen met vocht.

- Klachten die zijn ontstaan door verkeerd gebruik van de sieraden.

Klachten

Als je om welke reden ook een klacht hebt over je bestelling, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We vinden klanttevredenheid erg belangrijk en kijken graag met je naar een oplossing.