Aandenkens op maat

€ 0,00

Aandenkens op maat

€ 0,00

Heb jij een aandenken dat je graag voor altijd mee wilt dragen? Een plukje haar, melktandje van je kind, bloemen uit je bruidsboeket, een beetje as of misschien iets heel anders? 

Ik kijk graag met jou samen naar de mogelijkheden. Wil je een ketting, een bedeltje, een presse papier of misschien iets heel anders? 

De prijs wordt bepaald aan de hand van de opdracht, daar alles maatwerk is. 

Stuur een mailtje, Whatsappje of vul het bestelformulier in om in contact te komen.

Altijd al jouw kat overal mee naartoe willen nemen? Of ben je op zoek naar een heel persoonlijk cadeau voor een speciale gelegenheid? Dit is je kans!

 

Ik kan jouw kat vereeuwigen in kunsthars, met een fantasy twist. Jij kiest of jouw kat 3 ogen krijgt of hoorntjes. Je kunt zelf kiezen of je de kat wilt als ketting, sleutelhanger, haarspeld of magneet. Dit kun je kiezen in het drop-down menu.

 

Je doet dit katje in je winkelmandje en vult je gegevens in, je plaatst dus gewoon een bestelling. Daarna stuur je een mail naar info@ThePaintingRedhead.nl of een Whatsappje naar 0644613317 een goedbelichte foto van jouw kat. We zullen samen overleggen wat de mogelijkheden zijn en als we hier tevreden over zijn, doe je een aanbetaling van €10. Ik ga aan het werk om jouw kat zo goed mogelijk na te maken. Dit duurt maximaal een week. Voor een spoedbestelling kost het extra.

 

Zodra ik het katje klaar heb stuur ik een foto van het eindresultaat. Als we hier beiden tevreden over zijn, betaal je de overige €10 en de verzendkosten. De totale kosten zijn dus €20 voor het katje plus verzending.