Over The Painting Redhead

Mijn naam is Ryanne, ik ben 26 jaar oud en woon in Rotterdam. Ik heb altijd een grote passie gehad voor tekenen, schilderen en sieraden maken. Jarenlang heb ik getwijfeld of ik naar de kunstacademie zou gaan, maar heb uiteindelijk gekozen voor een studie geschiedenis, waar ik nu nog steeds mee bezig ben.

The Painting Redhead ben ik in 2018 gestart nadat ik lange tijd niets met mijn passie voor schilderen had gedaan. Ik besloot te starten met Acrylic Pouring en dit te combineren met mijn liefde voor sieraden maken. In de lente van 2019 heb ik besloten ook gedroogde bloemen uit mijn eigen tuin te verwerken in sieraden, om zo mijn liefde voor kunst, sieraden en de natuur te combineren.

In 2020, met de komst van onze golden retriever pup en kraammascotte Triss, is mijn assortiment uitgebreid met penningen. En niet zomaar katten- en hondenpenningen: handgemaakte penningen die helemaal te personaliseren zijn. Een perfecte aanvulling op ons assortiment, en iets waar veel vraag naar is. Al tientallen honden en enkele katten lopen met onze penningen rond.

Met grote zorg en liefde maak ik elk item zelf. Hierdoor is elk item uniek. Ik maak mensen graag gelukkig met mooie dingen en werk graag met jou samen om iets speciaals te maken.

Mijn vriend Jordy helpt met de bevoorrading en is mijn rechterhand op fairs. Ook helpt hij bij het bijhouden van Social Media en is mijn klankbord bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

Samen hebben we klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel.

The Painting Redhead

Verboomstraat 14A

3082JN Rotterdam

06 44613317

KVK 75996804

BTW NL003023598B71

 

Partnersites

www.knuffelkleedenzo.nl Dierenmanden en speeltjes

www.dogleashesandcollars.nl Halsbanden en lijnen